Sant Vicenç, un poble viu

Durant les darreres setmanes a Sant Vicenç de Castellet hem estat testimonis de la transformació del sector de Cal Soler. Les obres per a la instal·lació del supermercat Bon Preu ajuden a revitalitzar l’entorn i demostren que el municipi és viu i manté el seu atractiu per a l’arribada de noves empreses. El supermercat ocuparà una superfícies superior als 1.700 metres quadrats, obrirà portes properament i és previst que doni feina a 40 persones. Tota nova activitat econòmica és ben rebuda i en aquest sentit des de l’Ajuntament treballem per posar les coses fàcils a les empreses.

 

Les tasques per promocionar els polígons d’activitat econòmica del municipi també s’han intensificat durant els últims mesos. A Sant Vicenç tenim un sòl industrial de qualitat, preparat i ben connectat per facilitar el transport de mercaderies. Ara, Consell Comarcal del Bages i Localret estudien com fer arribar la fibra òptica als polígons de Can Soler, Les Vives-Castellet-Casacuberta, Pla de les Vives I i Pla del Riu I. L’objectiu és connectar els polígons a les xarxes troncals de fibra òptica de la Generalitat que permeten dotar a les empreses de serveis avançats i millorar la connexió de veu i de dades amb més velocitat i fiabilitat.

 

Ens esforcem perquè aquest dinamisme també arribi a tots vosaltres i ens ajudeu a poc a poc a fer un poble millor. Per aquest motiu el proper dijous 25 d’octubre presentarem el document del Pla d’Actuació Municipal 2012-2015: Sant Vicenç despert@, que incorpora més de 400 compromisos. L’acte serà a l’Ajuntament a partir de les 9 del vespre i us esperem per debatre i repensar quin poble volem.

Imatge d’una de les sessions de participació a l’Ajuntament

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

11. octubre 2012 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.