La unanimitat política és una bona notícia

 

Aquesta setmana tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet han aprovat per unanimitat la proposta d’ordenances fiscals de l’equip de Govern per a l’any vinent. Des de l’Ajuntament hem plantejat rebaixar l’IBI un 5% i la taxa d’escombraries un 10%, entre d’altres mesures, per fer costat a les persones que ho estan passant malament. Penso que és una excel·lent notícia aquesta unanimitat perquè, més enllà dels interessos legítims de cada partit, calen consensos i acords per lluitar i buscar solucions davant la situació actual. Tenim un poble amb una taxa d’atur del 20% i des de l’Ajuntament ens esforcem a plantejar mesures per anar capgirant aquesta tendència. Si comptem amb l’ajuda de totes les forces polítiques segur que el camí serà més fàcil.

 

Esforç i equilibri             

Les ordenances fiscals són el primer moviment per disposar l’any vinent del pressupost més social de la història a Sant Vicenç de Castellet. Hem fet un esforç màxim per fer quadrar uns números que òbviament es ressentiran perquè recaptarem menys. Però calen mesures per ajudar la nostra gent i atraure nova activitat empresarial. La rebaixa de la pressió fiscal i les facilitats que oferim a les noves empreses perquè s’instal·lin al municipi ens ajudaran a moure l’economia. Els grans indicadors econòmics dibuixen el final de la recessió, però calen mesures concretes perquè l’economia de carrer, la que tots veiem cada dia, comenci a treure el cap. Des de l’Ajuntament estem convençuts que les ordenances de l’any vinent són un primer pas per fer-ho possible.

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

31. octubre 2013 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.