Esmorzar empresarial, excusa per conèixer-nos

foto_blogDurant els darrers dies hem celebrat un esmorzar empresarial a Sant Vicenç de Castellet, concretament al polígon Les Vives. La trobada ha servit perquè els empresaris del municipi coneguin l’Ajuntament i les polítiques d’ocupació que portem a terme, però sobretot ha anat bé per generar networking. En un moment en què el treball en equip es fa imprescindible és vital que els nostres empresaris es coneguin, tinguin relació i estableixin complicitats per tirar endavant les seves activitats. La nostra feina, des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, és facilitar els tràmits, ajudar les empreses a generar riquesa i, en definitiva, posar les coses fàcils. És fonamental entendre que són les nostres empreses qui tenen capacitat per generar llocs de treball, una realitat que ens obliga a estar al seu costat, escoltar les seves preocupacions, posar-nos a la seva disposició i oferir-los el nostre acompanyament.

 

Puc assegurar que la trobada va ser tot un èxit perquè ens va ajudar a conèixer-nos una mica millor. Una cinquantena d’empresaris i empresàries van seguir amb molt interès la jornada en què vam explicar algunes línies d’ajudes per fomentar l’ocupació. Des de l’Ajuntament els darrers dies hem aprovat destinar 20.000 euros als empresaris per ajudar a la contractació de persones en situació d’atur. Es bonificaran els contractes de tres mesos amb 700 euros i els de sis mesos amb 1.000 euros. I per altra banda, destinem 5.000 euros als professionals autònoms que iniciïn una nova activitat amb 500 euros per projecte.

 

El gust de boca que ens va deixar l’esmorzar empresarial va ser tant positiu que hem quedat de tornar-nos a trobar abans de les vacances d’estiu. Mentrestant des de l’Ajuntament ens anirem apropant a les nostres empreses amb visites cada quinze dies als polígons d’activitat econòmica. Perquè pensem que per treballar bé és imprescindible conèixer-nos, no us sembla?

 

Joan Torres, alcalde de Sant Vicenç de Castellet

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

18. març 2014 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.