Ens ajudeu a escriure el Llibre Blanc de l’Emprenedoria?

Aquest mes d’abril hem començat a treballar amb el Llibre blanc de l’Emprenedoria a Sant Vicenç de Castellet. Molts de vosaltres us preguntareu què és exactament. Doncs bé és un projecte que planteja ajudar a combatre l’atur de llarga durada de la població major de 45 anys del nostre municipi. Ens sembla necessari treballar per ajudar a trobar una solució a la problemàtica amb què es troba aquest grup important de santvicentins i santvicentines. Per fer-ho hem constituït un grup amb una quinzena de membres amb presència de regidors de Govern i oposició de l’Ajuntament, empresaris, emprenedors, representants de les entitats de Sant Vicenç i del col·lectiu de persones sense feina. Aquesta comissió serà l’encarregada de fer el seguiment de tot el projecte.

Com treballarem?

En una primera fase recollirem les dades del municipi i entrevistarem els agents econòmics i socials. La segona fase identificarà aquelles persones que ens permetran capgirar la tendència actual i se’ls entrevistarà. Finalment, a la tercera fase analitzarem els resultats obtinguts, detectarem les oportunitats del municipi per generar projectes que permetin crear llocs de treball i dibuixarem un pla d’acció per construir un ecosistema emprenedor al municipi. En definitiva busquem generar oportunitats de treball. Tenim set mesos de feina per endavant apassionants.

 

Experiència positiva

L’experiència s’ha dut a terme amb èxit a Cardona. Actualment es comencen a recollir els fruits de tota la feina feta i això ens anima a treballar de valent per traslladar aquest cas d’èxit al nostre municipi. Renunciem a quedar-nos de braços creuats i des de l’Ajuntament apostem, una vegada més, per tenir una actitud proactiva davant la situació actual. Tot el que sigui útil per capgirar la manca de feina és engrescador. Us convidem a fer aportacions i a involucrar-vos al 100%. Tot just hem escrit el pròleg del llibre.

llibre_blanc

 

 

 

 

 

 

 

Joan Torres, alcalde de Sant Vicenç de Castellet

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

25. abril 2014 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.