Fem memòria, som transparents!

Equip Govern1

Durant les darreres setmanes hem treballat de valent per enllestir la memòria 2013, un document que recull tota la feina feta durant l’any passat al municipi. Entenem que és bàsic fer memòria i veure què s’ha fet. Repetim l’experiència de l’any passat en què el document va tenir una molt bona acceptació. Per nosaltres és un exercici de transparència i responsabilitat amb tots vosaltres. A més, complim el compromís adoptat al PAM 2012-2015 de donar-vos comptes sobre com gestionem, des de l’Ajuntament, els recursos públics. A través de les diferents àrees veureu totes les iniciatives empreses.

 

L’Ajuntament és sensible a les dificultats que pateix la ciutadania per sortir endavant. Tots els que tenim el privilegi de formar part de l’Ajuntament tenim persones a prop que passen per dificultats. Per això en el document veureu un gran protagonisme de les mesures destinades a la millora de qualitat de vida de les persones. El Projecte SOM-hi! va comptar amb una inversió de 280.000 euros i va aconseguit donar feina a 80 persones. A més, durant el primer trimestre d’enguany s’han constituït deu noves activitats econòmiques.

 

A finals d’any també vam aprovar una rebaixa d’impostos per aquest 2014 amb un descens del 5% en el rebut de l’IBI i el 10% en la taxa d’escombraries. La memòria és com el treball de final de curs en què plasmem tot allò que hem anat fent i pensem que també ens ajuda a escriure a poc a poc la història del nostre municipi.

 

Durant els primers dies de juliol la memòria ha quedat penjada a la pàgina web, us convido a consultar-la, val la pena! Cliqueu aquí i podreu consultar el document que hem penjat a la nostra web

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

04. juliol 2014 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.