No parem quiets!

10411172_838445966207983_6326843851193358578_n

Imatge de la vetllada de la 2a edició de la Nit de l’Impuls Empresarial

Encarem el tram final d’any amb el convenciment d’haver fet bona feina durant aquest 2014. Dies enrere ens trobàvem amb les empreses, emprenedors i botiguers del municipi en la segona edició de l’Impuls Empresarial. I malgrat totes les dificultats vam constatar que la nostra gent té ganes de tirar endavant i fer entre tots un país millor. Des de l’Ajuntament estem convençuts que són les petites i mitjanes empreses qui ens permetran sortir de la crisi actual. La col·laboració entre el sector públic i el privat ha de ser imprescindible per sumar esforços i generar complicitats.

 

Aquesta idea de millorar i continuar progressant ens ha animat a impulsar la campanya de participació ciutadana Ajunda’ns a millorar en què us demanem que contesteu una enquesta i ens ajudeu a valorar els serveis que us ofereix l’Ajuntament durant els mesos de desembre i gener. Volem escoltar-vos, és la nostra obligació posar a examen els serveis que us oferim.

 

Si hem de fer balanç d’aquest 2014 ens quedem amb la nova Biblioteca que s’ha acabat fent realitat durant aquest any. Queda el mobiliari, el trasllat de l’arxiu documental i els darrers detalls que faran possible estrenar-la el mes de març. A més, el tanatori també és a punt i el municipi batega fort amb un munt de projectes i iniciatives en què les persones són protagonistes.

 

L’actual legislatura encara la recta final i des de l’equip de Govern fem un balanç positiu de la feina feta en els darrers tres anys i mig. Treballem il·lusionats per renovar el nostre compromís per seguir treballant per al nostre poble. Us convido a participar dels actes de Nadal que us hem preparat perquè volem compartir tot allò que ens uneix en aquestes festes.

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

02. desembre 2014 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.