Comencem forts!

biblio

Imatge de la façana de la Biblioteca. En el marc de la Festa Major d’Hivern organitzarem visites guiades per conèixer l’equipament abans de l’estrena a finals de març.

Estrenem el 2015 amb energies renovades a Sant Vicenç de Castellet i amb la il·lusió de veure més a prop un somni fet realitat, la nova biblioteca a la plaça Clavé. El mes de gener sempre és especial al nostre poble perquè celebrem la Festa Major d’Hivern. Abans i durant tota una setmana serem els protagonistes a l’espai de TV3 Divendres. De dilluns a dimecres de la setmana vinent tindrem les càmeres de TV3 a la plaça de l’Ajuntament per copsar el dia a dia del nostre municipi. Aquesta és una magnífica oportunitat per donar-nos a conèixer, ensenyar la nostra cultura i les nostres tradicions i explicar com som! Poques vegades se’ns obre una finestra com aquesta, us convido a participar-hi!

 

I a partir del 22 de gener celebrarem la Festa Major d’Hivern donant protagonisme als dos equipaments que estan a punt de ser una realitat a Sant Vicenç de Castellet. Per una banda, hem organitzat unes visites guiades a la Biblioteca per conèixer el nou Espai Ateneu. I per l’altra, també programem la inauguració del tanatori, un equipament necessari que evitarà que ens haguem de desplaçar a Manresa.

 

Tot plegat ens anima a mirar endavant i confiar que aquest 2015 sigui millor que el 2014. Mentre esperem un acord per poder continuar el procés que ens ha de permetre decidir el nostre futur, s’observen alguns detalls que fan pensar que podem començar a remuntar la crisi actual. Una mirada optimista segur que ens ajudarà a anar endavant, que tingueu un bon any!

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

08. gener 2015 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.