Fem Bages!

Durant els darrers dies s’ha constituït el nou ple del Consell Comarcal del Bages, en el qual tinc l’honor de formar-ne part i exercir les funcions de portaveu del grup de Convergència i Unió. Per a mi representa una bona oportunitat per continuar representant el nostre municipi i situar Sant Vicenç de Castellet en una posició central en tot allò que pugui ser interessant i una oportunitat per a la comarca. Sovint s’ha descrit el poble com la capital del Bages Sud i ara tenim una bona oportunitat per demostrar el nostre lideratge i fer valer la nostra veu.

 

En un moment en què es qüestiona el paper dels Consells Comarcals som del parer que han de ser una eina que ens ajudi a cohesionar-nos i que permeti als municipis accedir a serveis de manera mancomunada i amb condicions més avantatjoses. Des del Consell Comarcal del Bages es fa una bona feina a nivell tècnic i cal que entre tots vetllem perquè continuï sent així, tant des de l’oposició, que és on ens tocarà estar en aquest mandat, com des de l’equip de Govern.

 

Un Consell el menys polititzat possible i amb una visió àmplia ens ha de permetre anar junts en matèries com la promoció econòmica o el turisme. El territori té molt a dir en un camp en què pràcticament tot està per fer i que ofereix un munt de possibilitats per al desenvolupament econòmic del territori. La Catalunya Central és la marca turística catalana que més va créixer l’any passat i cal que obrim els ulls i posem en valor el nostre patrimoni històric, culinari i paisatgístic. El repte és ambiciós, caldrà la complicitat del sector privat i toca anar per feina.

 

Entre tots fem Bages!

 

article_juliol

Imatge de la presa de possessió del nou president del Consell Comarcal del Bages

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

24. juliol 2015 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.