Un Nadal més proper

Arriba Nadal i l’entrada del nostre poble fa goig amb un arbre vermell mida XXL que no et deixa indiferent. Aquesta visió és certamen inspiradora i t’empeny a celebrar les festes amb la teva gent i participant de les activitats al poble. Malgrat tots els malgrats el nostre poble batega fort, tenim unes entitats molt vives i un teixit comercial i econòmic que també fa tots els esforços per anar endavant. Des de l’equip de Govern acabem l’any il·lusionats de la feina feta, sabent que tenim un munt de reptes per encarar, però convençuts que els projectes que fan una mica millor el nostre poble van endavant.

 

Tot aquest esperit es podrà palpar diumenge amb la Fira de Nadal, el comerç obert i les activitats programades, en què destaca un any més la implicació amb La Marató de TV3. La Fira de Nadal transformarà els carrers més cèntrics enmig d’un ambient únic amb el punt i final del Caga Tió. Us convido a participar-hi amb entusiasme i aturar-vos en els comerços i en els serveis de proximitat quan penseu en els regals de festes. Fent un consum responsable i proper també ajudem el teixit econòmic. Petites empreses, autònoms i professionals del nostre poble que també ho tenen tot a punt aquestes dates.

 

Cada any constato que el Nadal és per compartir, per estar amb la família i els amics i gaudir dels sobretaules, les celebracions, els àpats i els bons moments viscuts. Aquest és el millor regal, no us enganyeu.

 

Abans d’acabar aquest breu escrit m’agradaria desitjar-vos a totes i a tots unes molt bones festes i una excel·lent entrada d’any. Espero saludar-vos diumenge a la fira! Bon Nadal!

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

14. desembre 2016 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.