En contínua millora

Aquest mes de febrer hem acabat algunes obres importants al nostre municipi. Em refereixo a la reurbanització del carrer Via Augusta, l’aparcament de davant del Centre d’Atenció Primària o bé l’arranjament del parc infantil de la plaça de l’Onze de Setembre. Totes i cadascuna de les actuacions a la via pública que fem regularment són importants, perquè tots en fem ús. Tenir un carrer en bones condicions com és Via Augusta, que absorbeix una gran quantitat de trànsit, és bàsic. El procés ha estat complex perquè també s’hi ha hagut de fer tasques de canalització sota terra, però el resultat val la pena. A més, s’ha fet un primer pas per endreçar la mobilitat de tot aquest entorn tal i com marca el Pla de Mobilitat i properament avançarem en aquest sentit.

 

La segona actuació a l’aparcament del CAP també ens ha permès endreçar tot un espai que ara és més segur per als vianants i còmode per als vehicles que poden aparcar amb comoditat. I finalment, l’actuació al parc de la plaça de l’Onze de Setembre ens permet potenciar un espai que queda al costat d’una de les escoles del municipi i que és molt utilitzada.

 

Més enllà de les obres més vistoses, la Brigada Municipal treballa de manera incansable reparant i arreglant desperfectes. El seu treball sovint no es valora prou, però durant tot l’any passat es van fer més de 1.300 actuacions a la via pública gestionades des de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Moltes de les qüestions solucionades han estat demanades per tots vosaltres. Ens agrada que tingueu cura del poble, que us el sentiu vostre i que quan veieu que hi ha detalls que cal solucionar hi estigueu a sobre. Des de l’Ajuntament continuem treballant per solucionar les avaries en l’enllumenat. S’expliquen perquè tenim unes instal·lacions que han quedat antiquades, però hem posat fil a l’agulla per solucionar de manera progressiva les interrupcions del servei.

 

Gràcies a totes i a tots per la vostra col·laboració. Els comentaris, queixes i reflexions que ens feu arribar són bàsics per continuar millorant i denoten la vostra estima pel poble. Continuem treballant!

Imatge del parc de la plaça de l’Onze de Setembre

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

16. febrer 2017 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.