Pressupost municipal, eina bàsica!

Durant els darrers dies des de l’Ajuntament hem aprovat el pressupost municipal de 8,4 milions d’euros. És l’eina que ens permet planificar les inversions i controlar les despeses per afrontar durant l’any. Enguany, augmentem de manera significativa l’apartat destinat a inversions. Ho fem més d’un 50% respecte el 2016 amb més de 800.000 euros. Ho podem fer perquè a poc a poc la situació financera de l’Ajuntament va millorant. Continuem reduint el deute públic que baixa al 5% respecte tota la despesa i el nivell d’endeutament també cau al 33%, quan el límit legal és del 75%. Som un equip de Govern compromès i mirem de gestionar l’Ajuntament de manera seriosa i responsable.

 

En matèria d’inversions, treballarem en projectes pensats per al conjunt de la població. Ens fa especial il·lusió poder executar l’obra per endreçar el pati de les antigues escoles i convertir-lo en un espai de lleure obert a tothom, just al mig del nucli urbà. També avançarem en la rehabilitació de Castellet i arranjarem els camins de Vallhonesta i del Raval del Clot. En la majoria de projectes comptem amb el finançament de la Diputació de Barcelona, que ens fa costat.

 

Segur que hi ha aspectes que ens hem deixat o que potser no valorem prou, però el pressupost és prioritzar i escollir el què ens sembla més necessari tenint en compte també els punts de vista de tots els grups amb representació al ple. Hem intentat ser sensibles i potenciar allò que funciona. Els tributs, les taxes i els impostos queden congelats un any més perquè sabem que els veïns i veïnes ja fan un esforç important.

 

Ara ens toca aplicar el pressupost convençuts que tenim un poble viu i amb potencial. Ajudem-lo a créixer entre totes i tots!

 

La rehabilitació de Castellet és un dels projectes que rebrà finançament aquest 2017.

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

04. abril 2017 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.