La Festa Major, quan tot flueix

Apurem els darrers dies de juliol. Alguns ja heu fet vacances, altres esteu fent les maletes i potser a alguns us tocarà treballar aquest estiu. En qualsevol cas acabem un juliol que cada any ens sorprèn una mica més a Sant Vicenç de Castellet. És el mes de la Festa Major. Uns dies en què tot surt bé, flueix i veus que la gent s’implica en tot allò que faci falta. La Festa Major d’enguany ha estat un èxit rotund. Hem tingut més gent que mai en la majoria d’actes i el civisme, l’alegria i sobretot la participació han estat els denominadors comuns.

 

Veure bategar fort el poble és un privilegi i que ho faci des d’un punt de vista transversal fa emocionar. Que petits, no tan petits, adults i gent gran hagin decidit sortir al carrer ens omple d’orgull. Tenim un patrimoni cultural meravellós i un sentiment de pertinença potent que es respira quan parles amb la gent, s’estableixen complicitats i tothom col·labora. Des de la regidoria de Festes i l’entitat Activa’t de Festa s’ha treballat de valent perquè tot sortís tal i com estava previst. Les entitats també s’han implicat al màxim i la gent s’ha entusiasmat amb les activitats més multitudinàries en què el civisme i el bon ambient han prevalgut.

 

La festa també ha tingut moments molt emotius. El record al Mana, a través de la Medalla 2017, la lectura del pregó i l’estrena de l’exposició ‘Orgullos@s’ ens fan adonar que tenim un poble amb bones persones. Persones amb una clara vocació de servei, com és el cas del Mana, i persones que s’impliquen i que també s’estimen el poble fins a l’infinit.

 

Agafem aire i carregarem piles que ens espera una tornada plena de reptes i apassionant com a poble i com a país. L’1 d’octubre tindrem una nova oportunitat per participar de manera col·lectiva a una qüestió política de primer ordre. Obtenir una gran participació serà sinònim de civisme, democràcia i maduresa d’una societat que, de manera majoritària i tranversal, demana ser consultada i sortir de dubtes.

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

19. juliol 2017 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.