El tren és estratègic!

Sant Vicenç de Castellet és un municipi ben comunicat. Disposa de dues línies ferroviàries, és a al costat de l’autopista i té a tocar la carretera en direcció Barcelona o bé Manresa que és evident que s’ha de millorar en matèria de seguretat. Des d’un punt de vista més optimista també som ben a prop de l’eix Transversal i de l’eix de Llobregat direcció nord que ens situen en una posició privilegiada a Catalunya.

 

Aquesta realitat no amaga que queda un munt de feina per fer, sobretot en manteniment. En matèria ferroviària, aquest agost hem tingut un ensurt al municipi. Un dels combois de la RENFE va descarrilar dies enrere a causa del despreniment d’una roca provocant un gran ensurt a tots els passatgers. Des de l’Ajuntament ens posem una vegada més a disposició d’Adif i del conjunt d’administracions perquè facin les inversions necessàries que el poble necessita i mereix.

 

Continuem esperant que Adif pugui actuar i arranjar l’andana de l’estació de la RENFE i mantenim la pressió perquè s’habiliti un pas elevat i evitem tots plegats situacions de perill. Sovint no calen grans obres que sabem que per qüestions de pressupost no es poden fer. Tenir cura del manteniment i fer-ne un seguiment proper evitaria les situacions greus com les que hem viscut els darrers dies.

 

Des de l’Ajuntament persistirem i defensarem allà on calgui unes infraestructures que estiguin a l’alçada del municipi. Cal continuar promovent l’ús del transport públic, però és evident que ens calen més recursos i uns serveis més eficients. Arremanguem-nos i posem-nos-hi a fons que l’esforç valdrà la pena. Tenir un poble més ben connectat voldrà dir generar més oportunitats que no podem deixar passar.

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

29. agost 2017 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.