Prioritat pel camp de futbol!

Durant les darreres setmanes hem aprovat el pressupost municipal per a l’any 2018. Hem procurat que els números tinguin continuïtat amb tota la feina feta els darrers anys. És a dir, preservem la qualitat dels serveis municipals, tot contenint la pressió fiscal. És per això que novament es mantenen congelades les principals taxes (IBI, escombraries, impost de circulació, etc.) i ampliem algunes bonificacions procurant equilibrar els números per tenir un poble amable, endreçat i sobretot al costat de les persones que més ho necessiten.

 

En el moment de fer el pressupost, com ens passa a cadascun de nosaltres a casa o a la feina, cal prioritzar. És per això que l’any vinent fem una aposta clara i decidida pel camp de futbol. És el principal repte del mandat 2015-2019 i agafa el testimoni de l’Espai Ateneu com a projecte referent a l’anterior legislatura. El 2018 es farà una remodelació integral de les instal·lacions actuals. El camp ha quedat obsolet i la seva posada al dia és del tot necessària. Comptem amb un grup de persones vinculades al futbol del poble perquè aportin el seu criteri i es personalitzin al màxim les noves instal·lacions amb l’objectiu de fer realitat el millor projecte possible.

 

És evident que hi ha altres qüestions que cal afrontar, però els números ens limiten. Mantenim les inversions per avançar en el projecte de rehabilitació de Castellet i procurarem continuar arranjant desperfectes i millores pendents a la via pública. Pel que fa al cobriment de les piscines, hem treballat amb la Diputació un document de base que és un bon punt de partida per decidir els passos a fer a partir del proper mandat. Continuarem treballant amb la determinació d’intentar fer les coses ben fetes pensant en el benefici de tot el poble.

 

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

23. novembre 2017 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.