‘Converses participatives’, diàleg profitós!

Aconseguir reunir prop d’una trentena de veïns un dilluns al vespre a l’Ajuntament per parlar dels projectes i accions d’un barri concret té mèrit i és d’agrair. Tots anem de bòlit, ens falta temps i es fa difícil trobar moments per implicar-nos i expressar la nostra opinió de manera constructiva sobre allò que ens envolta. Aquesta implicació demostra compromís i estima per al poble i, precisament per això, procurem fomentar la participació ciutadana amb accions concretes. Segurament la més coneguda és el Pressupost Participatiu, que enguany es manté. L’Ajuntament hi destina 40.000 euros i sou tots vosaltres a partir dels vostres vots qui decidiu a què es destinen. Fins ara, heu prioritzat adquirir un vehicle per a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i renovar la pista poliesportiva de l’escola Sant Vicenç.

 

Una de les altres accions són les Converses participatives que us comentava al principi. Són espais de diàleg obert amb els veïns i veïnes que programem de manera regular. Fins ara ens hem reunit amb els veïns i veïnes de la Farinera, Can Xesc, La Bòbila i la Balconada. Aquesta setmana ho hem fet amb un primer grup de la zona Centre. Aquestes converses ens permeten explicar què fem i perquè ho fem i sobretot rebre les vostres opinions, comentaris i suggeriments. Els propers mesos continuarem a les altres dues àrees de la zona centre, plaça Espanya i Via Augusta.

 

En l’àmbit de la participació ciutadana també editem la Memòria en format digital perquè tothom tingui accés a les accions que executa cada àrea i, finalment, hem impulsat altres la Medalla de Sant Vicenç de Castellet.

 

Pensem que tot plegat ajuda a tenir un poble amb un equip de Govern implicat i un conjunt de veïns i veïnes il·lusionats a aportar el seu coneixement i expertesa. És evident que la suma ens beneficia a tots. Escoltar amb atenció i fer-vos participis de les decisions que pren l’Ajuntament és una de les nostres prioritats. Confiem a continuar comptant amb la vostra valuosa implicació.

 

 

 

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

31. gener 2018 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.