Fer poble entre totes i tots!

Acabem un mes d’abril en què l’Ajuntament ha aprovat el projecte d’obres per remodelar de dalt a baix el camp de futbol. Els plànols dibuixen un camp que ens farà gaudir de valent amb unes instal·lacions de qualitat i unes condicions que ens situen en un equipament esportiu actual, modern, còmode, ben equipat i propi del segle XXI. El projecte compta amb una comissió formada per membres actuals del club de futbol, exjugadors, representants polítics i altres veïns i veïnes que treballa per tenir un camp el màxim de personalitzat possible. Aquest és un repte apassionant i que ens ajudarà a sentir-nos més nostres les noves instal·lacions. Entre totes i tots s’idearan aquells tocs propis del municipi que ens diferencien i ens doten de personalitat.

 

Aconseguir fer bategar l’esperit col·lectiu, el sentiment de pertinença i sentir-nos orgullosos de fer poble és un capital que tenim i que no podem deixar perdre. Sant Vicenç de Castellet compta amb un teixit associatiu potent i amb moltes persones que col·laboren de manera desinteressada amb el poble. Els cinc finalistes de la Medalla 2018 en són un bon exemple. Persones que, des d’àmbits, col·lectius i entitats i associacions ben diverses, han fet poble i han ajudat a construir aquest sentiment de pertinença tan especial.

 

Posar en valor aquesta riquesa humana ens agrada i pensem que des de l’Ajuntament tenim la responsabilitat de fomentar el reconeixement públic a les persones que de manera desinteressada fan poble, sempre amb un somriure i disposades a ajudar en allò que faci falta. Cuidar els nostres equipaments, fer-nos-els nostres i conèixer-los també afavoreix una actitud cívica que cal preservar. Vetllem pel nostre poble, val molt la pena!

 

Imatge virtual de la remodelació del camp de futbol

About Joan Torres Pérez

Alcalde de Sant Vicenç de Castellet

26. abril 2018 by Joan Torres Pérez
Categories: General | Tags: , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.